Beste Bezoeker,

Wij zijn Sabrina en Shahdad, enthousiaste fotografen en videografen die een passie hebben voor het creëren van prachtige visuele content. Sinds 2019 hebben we ons verdiept in de wereld van fotografie en videografie, waarbij we onze vaardigheden hebben aangescherpt en ons hart hebben verloren aan dit betoverende vak.

Onze kracht ligt in het vastleggen van bijzondere momenten en het vertellen van unieke verhalen door middel van beelden. We bieden een veelzijdige dienstverlening en zijn bedreven in verschillende genres, zoals het vastleggen van adembenemende landschappen, het vangen van de liefde tijdens bruiloften, het portretteren van stralende zwangere vrouwen en pasgeboren baby's, het bevriezen van gelukkige familieherinneringen, en het vastleggen van de speelse energie van huisdieren. Wij zijn van alle markten thuis, behalve Erotiek fotografie of videografie.

Bij ons draait het niet alleen om het maken van foto's en video's, maar om het creëren van waardevolle herinneringen die een leven lang meegaan. Wij staan voor professionaliteit, toewijding en oog voor detail. We zijn gedreven om aan uw wensen te voldoen en streven ernaar om elke uitdaging met enthousiasme aan te gaan.

Als u op zoek bent naar een betrokken en professionele fotograaf of videograaf voor een fotoshoot, inhuur of voor uw speciale evenement, nodigen we u uit om contact met ons op te nemen via het contactformulier. We kijken er naar uit om samen met u te werken aan het vastleggen van uw bijzondere momenten.

Bedankt voor uw aandacht, en we hopen op een inspirerende samenwerking.


Met vriendelijke groet,

Sabrina en Shahdad
Back to Top